Translate

Monday 4 March 2019

Den komiska påståendet av Comic Reliefs vita Kändisar av deras oumbärliga saviourism av Afrikas svarta


Av Stanley Collymore

Afrika i det 21: a århundradet är fortfarande fullt av HOUSE NIGGER så kallade "ledare" som helt klart inte är intresserade av sina egna ursprungsbefolkningers välfärd. Dessa så kallade ledare är inget annat än parasiter som avlöser sitt eget folks rikedom - gör det så konspiratoriskt med den vita väst - som de omvandlar till kontanter och butiker i västra staten samt företagsbanker samtidigt som de ser till att deras medborgare fortsätter att stanna i fattig fattigdom. Och för att lägga till förolämpning för verkställd skada har du asinine prats som kommissionären för Uganda idiotiskt säger att Afrika behöver dessa carpetbaggers som finansiellt och sexuellt utnyttjar sitt folk. Varför?

Ska inte de afrikanska staterna vara självständiga länder, och om betydligt mindre länder som BARBADOS - England och sedan Storbritanniens kontinuerligt längsta höll koloni - kan vara världsledande på så många områden, mata med gott humör sitt folk, ha en förstklassig demokrati , ett utomordentligt utmärkt utbildningssystem, en strålande nationell hälso- och sjukvårdssystem och förutom allt detta producerar så många centenarians och supercentenärer bland många andra saker, varför i helvete kan inte Afrika - vilket är världens rikaste kontinent i Villkor för naturresurser och resten av det - gör detsamma?

Svar? Eftersom dess ledare för det mesta är korrumperade mot kärnan och djupt inbäddade HOUSE NIGGERS av den värsta typen. Så bara bugger off, så kallad Högkommissarie för Uganda, eftersom du inte är mer än en sjuk och sycophantic, till din uppfattade vita mästerskap, HOUSE NIGGER, och vad du säger och gör representerar kärnan i huset niggerism.

Och tycker du seriöst att om du hade en annan synvinkel än den som du har slaviskt och offentligt uttryckt att Rightwing Daily Mail och dess rasistiska medresenärer skulle ha haft någon tid för dig, än mindre, rapportera vad du har att säga?

Om Storbritannien, BBC och resten av dessa korrupta och sexuellt avvikande välgörenhetsorganisationer verkligen vill vara med i den humanitära verksamheten, låt dem skapa och utföra sitt välgörenhetsarbete hemma i Storbritannien - genom att mata Storbritanniens svältande som behöver matbanker att existera på från en dag till en annan; tillhandahålla lämpliga hem för sina eskalerande antal hemlösa och grova sovare som inte slår ihop smutsigt vatten över dem vid rörstationer till den tumultuösa applåderna av sagda DAILY Mail och andra rightwing-trasor gillar det. Och listan fortsätter.

Rightwing racisterna i Storbritannien har inget genuint intresse för svarta, oavsett om de är i Afrika eller någon annanstans, eftersom den fientliga invandringspolitiken i Theresa May och nu hennes användbara idiot och hemministerns efterträdare, Kokos SAJID JAVID tydligt exemplifierar. Precis som de rasistiska anticsna i CPS bekräftar också. För om det inte var så, hur kommer det att illegala vistas Aussies, vita sydafrikaner, Nya Zeelanders, nordamerikanska och östeuropeiska brottslingar får inte deporteras från Storbritannien men medlemmar i den britiska Windrush Generation, uppmanade till Storbritannien att hjälpa till att bygga om efterkrigstidens Storbritannien är, medan barnen från Chagossians, vars land olagligt stulits från dem, och deras folk etniskt rengjorda, blir avskräckta - de som är i Storbritannien - från detta land, medan någon Gibraltarian eller Falklander kan komma och gå som de vill till dessa stränder? Jag kan säga mycket mer men jag tror att jag har gjort min mening.

För som IAN BIRRELL kortfattat skisserade i en artikel som han skrev, om Globala Sydländer, med antagande att deras medlemmar tilläts till Storbritannien i första hand, agerade detta höghänt i Storbritannien med brittiska medborgare, rättvisa brittiska medier, inklusive Daily Mail, BBC, Westminster-brigaden och deras medresenärer skulle vara de första som vitriologiskt fördömer dessa ostentatious och sanctimonious do-gooders, samtidigt som de krävde för dem: "Vem fan tror du att du är?"

Och uppriktigt sagt ur mitt perspektiv vad Afrika behöver, är inte självbetjäna vita som uppfattar sig som sina frälsare, men en kontinental bred och hänsynslös folkers revolution för att systematiskt och permanent utrota alla Black House Nigger som missbrukar sitt eget folk i så många barbariska sätt, och gör det till cheerleading applåder och ivrig uppmuntran av vita, imperialister och kolonialister. Och jag upprepar. Om BARBADOS, efter det enorma ekonomiska utnyttjandet av England, det var Barbados pengar som sparkade igång och helt finansierade den engelska industrirevolutionen för en sak - inget brittiskt i sikte då - och när den senare bildades fortsatte det bara vad England hade börjat , kan göra övergången till vad den har blivit, så kan Afrika.

Så snälla öva din välgörenhet hemma brittiska välgörenhetsorganisationer och lämna Afrika för att försvara sig själv, eftersom ditt självbetjänade och ostentatiska intresse för Afrika långt ifrån är antingen fördelaktigt eller prisvärt för de människor som är inhemska och som bor på den kontinenten. För vilken pittans du ostentatiskt ger med en hand, har dina vita regimer och grannaktigt avaricious multinationella företag konspiratoriskt tillgångsremsa tusen gånger med den andra.

Att vara altruistisk, och verkligen i den goda samaritans anda hjälper andra i nöd, en sak. Men ostentatiously och på det mest sanctimonious sättet, plocka upp bemused, horrifically skadade eller traumatized svarta ungar: deras ansikten förknippas med dagar av torkad snot och med flugor oroat och ostört stormar de distraught vaxa och nakna kroppar av dessa hjälplösa offer - och du vita kändisar och påstådda svarta frälsare gör det medvetet så att inga vita barn aldrig någonsin skulle bli så grafiskt avbildade, men dåliga var deras omständigheter - och med allt detta mot den illaluktande bakgrunden av häftigt, vitt västerländsk girighet och svart "House Niggerism "i allra högsta grad värst - bara för att få en foto-op älskad av de vita supremacisterna, master race-delusionalisterna och dina rasistiska, högermedierna hemma medan de i din sjukdom" kategoriskt "visar hur mycket" överlägsen "vita är för oss Svarta, är en helt annan sak helt och hållet.

Så hatar av till DAVID LAMMY, MP; TRISHA GODDARD; IAN BIRRELL och de andra som har talat om denna fråga för den prisvärda och rättvisa inställning de har tagit; ser helt av samma natur som min egen.

Nu utmanar jag varje ensam vit man, kvinna och ungdom - de med dig med samvetenhet och vet hur man lovligt ska använda dem, liksom den uppsjö av arroganta, dimwitted, i stor utsträckning intellektuellt utmanade, pedagogiskt dumbed-down och delusional white master race supremacists - som inte eller varken skulle veta vad samvetet betyder eller att den mentala förmågan att identifiera, förbliv ensam, empathize med en sådan ädla gest - helt och noggrant studiously, om det inte heller är bortom dig, läs den föregående artikeln jag har skrivit ut av Twitter och har rätt till: "Storbritanniens krig mot Milton Obote" och säg då ärligt om du och dina familjemedlemmar personligen eller brittiska vittnar i allmänhet och kollektivt behandlades av någon imperialistisk enhet, eftersom Storbritannien fortfarande strävar efter att vara - välj vad som helst en sådan imperialistisk enhet som din bigotry kommer att tillåta dig att välja - och i Storbritanniens fall har det kontinuerligt gjort tidigare och fortsätter fortfarande med den här dagen till dess nuvarande och nu tidigare co loniska territorier och i synnerhet så afrikanska, skulle du som en vit person med frivilligt eller på annat sätt kunna anse ett sådant barbariskt beteende mot dig själva, samarbeta med den där nämnda imperialistiska enheten, som så uppenbarligen försämrar dig, få dem att fortsätta att råna dig blinda och samtidigt göra så ihållande, uppriktigt och med vilseledande hålla dig och dina medborgare i Storbritannien brittiska fattigdomar?

Och sedan att gnugga salt i dina sår och grov förolämpning mot din karaktär både som folk och också som en nation, har matta-bagging och sexuellt avvikande, så kallade "humanitära" välgörenhetsorganisationer från samma imperialistiska enhet som förödande försämrar och förnedrar dig , som ger en helhetlig och sanctimoniously en samlad proselytized offentlig men absolut falsk bild till hela världen av hur filantropiskt de hjälper dig, när de i verkligheten försiktigt och bestämt gör det fullständiga motsatsen?

Nej! Självklart skulle du inte. Så varför i helvete skulle afrikaner - HOUSE NIGGERS åt sidan, som den ugandiska högkommissarie till London och hans ilk som hjälpte de brittiska MI6-terroristerna och den brittiska regimen då - vill mörda Ugandas valda president MILTON OBOTE, som de hade gjort kriminellt och framgångsrikt med den kongolesiska presidenten PATRICE LUMUMBA, men när Milton Obotes mördande bud av MI6 misslyckades misslyckades de här "heliga" terroristerna - för det är vad de är - istället en framgångsrik kupp med hjälp av de ugandiska husniggarna av ilk av den som nu är i London som det landets nuvarande högkommissarie och Daily Mail-vän, och följaktligen installerade IDI AMIN: en total analfabeter som president i Uganda till den brittiska och andra vita västvärldens triumferande applåder, liksom alla sina så kallade företag , vanliga medier. Och resten, som de säger, är historia.

Så varför skulle eller skulle svartar, afrikaner eller på annat sätt sätta upp med vad du vittnar mest kategoriskt inte vill ha för dig själv eller uppmuntra andra att ålägga dig? Det är inte raketvetenskap, är det WHITEY?

För att vara helt ärlig och unapologetiskt och helt trubbig med er alla dessa vita skapade, helt kontrollerade och uteslutande drivna så kallade "välgörenhetsorganisationer", är i grunden inte annorlunda, antingen i deras ingreppade natur eller urskiljbara mendacious uppgift, från deras likasinnade , självbetjäning, grundligt sanctimonious, ekonomiskt gripande motparter och skadligt inbäddade trojanska hästar i dessa flera afrikanska och andra globala sydländer som de samvetsgrant infekterar för sina sionistiska västliga regimens betalningsmän och av vilka AMNESTY INTERNATIONAL är bland de främsta synderna.

Medan kvinnliga välgörenhetschef BRENDA COX: allmänt och rättvist anklagat för att övervaka massivt sexuellt övergrepp och därtill hörande brottsliga sexuella avvikelser i Haiti och på annat håll, avlägsna dem som ansvarade för dessa felaktiga handlingar, hjälpa andra att få nya jobb på andra ställen och de flesta skandalöst även inom samma white-run "välgörenhetsbranschen", men när internationellt slog den outrage shit verkligen hennes fläkt och hennes position blev ganska ohållbar, avgick sitt jobb och blev omedelbart tilldelat en helt ny och likartad cushy - anslutna och likemindade vänner - vid Cambridge University, där hon fortfarande är. Men oavsiktligt orepentant för hennes sjukdomar var hon dock otroligt, och med rätta, så enligt min mening, öppet fördömd av sina egna studenter vid Cambridge University som "att ha en kavalierande inställning till sexuella övergrepp".

Det folk, utanför ett sjukt Storbritannien, är det normala och självklart acceptabla ansiktet av det sanna "humanitära" ansiktet - farce är lämpligare - av den brittiska välgörenhetsbranschen, men det är alldeles en mycket lönsam finansiell och sexuell avvikande bransch. Inte konstigt då att det finns de i Storbritannien i framstående och inflytelserika positioner, tillsammans med deras lika vridna medarbetare över hela landet, som vill behålla det här oförskämda onda, men för dem är det väldigt lönsamt att travesty till varje pris.

No comments:

Post a Comment