Translate

Monday 4 March 2019

Den komiske påstanden fra Comic Reliefs hvite Kjendiser av deres uunnværlige saviourisme av Afrikas svarte


Av Stanley Collymore

Afrika i det 21. århundre er fortsatt fullt av HOUSE NIGGER såkalte "ledere" som tydeligvis ikke er interessert i velferd for sine egne urfolk. Disse såkalte ledere er ikke noe mer enn parasitter som avleier rikdommen til sitt eget folk - gjør det så konspirasjonelt med den hvite vest - som de konverterer til kontanter og butikk i vestlige stat samt bedriftsbanker samtidig som de sikrer at deres borgere fortsetter å bo i dårlig fattigdom. Og for å legge til fornærmelse mot tvunget skade, har du asinine-prat som kommissæren for Uganda, sier idiotisk at Afrika trenger disse tepperørene som økonomisk og seksuelt utnytter sitt folk. Hvorfor?

Er ikke de afrikanske statene ment å være uavhengige land, og hvis betydelig mindre land som BARBADOS - England og deretter Storbritannias stadig lengste holdte koloni - kan være verdensledende på så mange felt, gi overdådig sitt folk, ha et førsteklasses demokrati , et fremragende fremragende utdanningssystem, et strålende nasjonalt helsevesen og helsevesen, og i tillegg til alt dette produserer så mange centenarians og super centenarians blant mange andre ting, hvorfor i helvete kan ikke Afrika - som er verdens rikeste kontinent i Vilkår for naturressurser og resten av det - gjør det samme?

Svar? Fordi ledere for det meste er korrupte til kjerne og dypt sårende innbyggere av de verste slag. Så bare bugger av, såkalte High Commander for Uganda, som du ikke er noe mer enn en syke og sycophantic, til det oppfattede hvite mesterløpet, HOUSE NIGGER, og hva du sier og gjør, representerer kjernen i huset niggerisme.

Og tror du seriøst at hvis du hadde et annet synspunkt enn det du har slaviskt og offentligheten uttrykt at rightwing Daily Mail og dets rasistiske medreisende ville ha hatt noe tid for deg, si ikke hva du har å si?

Hvis Storbritannia, BBC og resten av disse korrupte og seksuelt avvikende veldedighetsorganisasjoner vil være ærlig i humanitære virksomheter, la dem opprette og utføre sitt veldedige arbeid hjemme i Storbritannia - ved å mate Storbritannias sultende som trenger matbanker å eksistere på fra en dag til den neste; gir egnede hjem for sine eskalerende tall på de hjemløse og grove sovendeene, ikke kaster skittent vann over dem på rørstasjoner til den tumultuøse applausen til nevnte DAILY Mail og andre rightwing filler som det. Og listen fortsetter.

Rightwing-racistene i Storbritannia har ingen reell interesse for svarte, enten de er i Afrika eller andre steder, som den fientlige innvandringspolitikken til Theresa May og nå hennes Nyttige Idiot og Hjemssekretær etterfølger, utgjør Coconut SAJID JAVID tydelig. Akkurat som de rasistiske antics av CPS også bekrefter. For hvis dette ikke var slik, hvordan kommer de ulovlige Aussies, hvite sydafrikanere, New Zealanders, nordamerikanske og østeuropeiske kriminelle ikke bli deportert fra Storbritannia, men medlemmer av den britiske Windrush Generation, invitert til Storbritannia for å bidra til å gjenoppbygge etterkrigstidens britiske barn, mens barnene fra Chagossians, som ble ulovlig stjålet fra dem, og deres folk etnisk renset, blir disgorged - de som er i Storbritannia - fra dette landet, mens noen Gibraltar eller Falklander kan komme og gå som de vil til disse kysten? Jeg kunne si mye mer, men jeg tror jeg har gjort poenget mitt.

For som IAN BIRRELL kortfattet skissert i en artikkel han skrev, dersom Globale Sør-land, forutsatt at deres medlemmer ble tillatt i Storbritannia i utgangspunktet, handlet dette i høyeste grad i Storbritannia med britiske borgere, høyreveis britiske medier, inkludert Daily Mail, BBC, Westminster-brigaden og deres medreisende ville være den første som fordømmer disse utrolige og hengivne do-goders vitriolisk, mens de krevde dem: "Hvem i helvete tror du at du er?"

Og helt ærlig fra mitt perspektiv, hva Afrika trenger, er ikke selvbetjente hvite som oppfatter seg selv som frelser for sitt folk, men et kontinent bredt og hensynsløs folks revolusjon for systematisk og permanent å utrydde alle Black House Nigger som misbruker sitt eget folk i så mange barbariske måter, og gjør det til cheerleading applaus og ivrig oppmuntring av hvite, imperialister og kolonialister. Og jeg gjentar. Hvis BARBADOS, etter den enorme økonomiske utnyttelsen av England, var det Barbados penger som sparket, startet og finansierte den engelske industrirevolusjonen for en ting - ingen britisk i sikte da - og da sistnevnte ble dannet, fortsatte det bare hva England hadde startet , kan gjøre overgangen til hva den har blitt, så kan Afrika.

Så vær så snill å praktisere din veldedighet hjemme, britiske velgørenhetsorganisasjoner, og la Afrika til å forsvinne for seg selv, da din selvbetjente og utrolige interesse i Afrika er langt fra å være enten fordelaktig eller prisverdig for folket som er urfolk til og som bor på det kontinentet. For hvilken sparsomhet du ostentatisk gir med den ene hånden, vil dine hvite regimer og graspingly avaricious multinasjonale selskaper konspiratorisk eiendeler stripe tusen ganger med den andre.

Å være altruistisk, og virkelig i den gode samaritans ånd, som hjelper andre i nød, er en ting. Imidlertid kan du på oppriktig og på det mest hengiven måte, plukke opp forvirret, forferdelig skadet eller traumatisert svarte barn: deres ansikter omgitt av dager med tørket snot og med fluer ukorrekt og uforstyrret storm de vanvittige voksne og nakne kroppene til disse hjelpeløse ofrene - og du hvite kjendiser og påståtte svarte frelser gjør det bevisst slik at ingen hvite barn aldri ville bli så grafisk skildret, men dårlige deres omstendigheter var - og med alt dette mot den kvelende bakgrunnen av voldsom, hvit vestlig grådighet og svart "House Niggerism "i verste fall - bare for å få et foto-op elsket av de hvite supremacists, master race delusionalists og dine rasistiske, rightwing media hjemme mens i dine sykehus" kategorisk "viser hvor mye" overlegen "hvite er til oss Blacks, er en helt annen sak helt og holdent.

Så hatter av til DAVID LAMMY, MP; TRISHA GODDARD; IAN BIRRELL og de andre som har talt ut i denne saken for den prisverdige og rettferdige holdning de har tatt; ser helt ut av samme natur som min egen.

Nå utfordrer jeg hver eneste hvite mann, kvinne og ungdom - de med deg med samvittighet og vet hvordan du kan praktisere dem så vel som overflod av arrogant, dimwitted, stort sett intellektuelt utfordret, pedagogisk dumbed-down og delusional white master race supremacists - hvem ikke eller heller ikke ville vite hva samvittighet betyr eller har den mentale kapasiteten til å identifisere for å si alene, empathize med en slik edel gestus - å fullstendig og til og med studiously, hvis det ikke er også utenfor deg, les den forrige artikkelen jeg har lagt ut av Twitter og har rett til: "Storbritannias krig mot Milton Obote", og så ærlig si at hvis du og dine familiemedlemmer personlig eller britiske hvite generelt og kollektivt ble behandlet av en imperialistisk enhet som Storbritannia var og fortsatt ønsker å være - velg hva som helst en slik imperialistisk enhet som din bigotry vil tillate deg å velge - og i Storbritannias tilfelle har det fortløpende gjort tidligere og fortsetter å gjøre til i dag til sin nåværende og nå tidligere lonske territorier og spesielt så afrikanske, vil du som en hvit person villig eller på annen måte anta slik barbarisk oppførsel mot dere selv, konspiratorielt samarbeide med den nevnte imperialistiske enhet som så åpenbart demererer deg, få dem til å fortsette å røve deg blind og mens du gjør så vedvarende, oppriktig og med vilje holde deg og dine andre britiske borgere / emner i dårlig fattigdom?

Og så å gni salt i dine sår og grov fornærmelse mot din statur både som et folk og også som en nasjon har teppe-bagging og seksuelt avvikende, såkalte "humanitære" veldedige organisasjoner fra den samme imperialistiske enheten som ubøyelig nedbrytende og ydmykende deg , hengivende og sanktimoniously gi et samordnet proselytized offentlig men absolutt falskt bilde til hele verden av hvordan filantropisk de hjelper deg, når de i realiteten er forsettlig og målbevisst å gjøre det motsatte?

Nei! Selvfølgelig ville du ikke. Så hvorfor i helvete skulle afrikanere - HOUSE NIGGERS til side, som den ugandiske høykommissæren til London og hans ilk som hjalp de britiske MI6-terroristene og det britiske regimet da - ønsket å myrde Ugandas valgte president MILTON OBOTE som de hadde gjort kriminelt og vellykket med Den kongolesiske presidenten PATRICE LUMUMBA, men da Milton Obotes mordbud bidro av MI6, mislyktes disse "hellige" terroristerne - for det er hva de er - i stedet et vellykket kupp med den hjelpsomme assistansen til Ugandan House Niggers av ilk av den nå i London som landets nåværende høykommissær og daglig e-postvenn, og installerte derfor IDI AMIN: en total analfabeter, som president i Uganda til den triumferende applausen til britene og andre hvite vestlige regimer, samt alle de såkalte corporate , vanlige medier. Og resten, som de sier, er historie.

Så hvorfor ville eller burde svarte, afrikanere eller på annen måte sette opp med hva du hvite mest kategorisk ikke ville ønske for dere selv eller oppfordre andre til å pålegge deg? Det er ikke rakettvitenskap, er det hvitt?

For å være helt ærlig og unapologetisk og perfekt slått med dere alle, er disse hvite som er opprettet, helt kontrollert og utelukkende kjørt såkalte "veldedighetsorganisasjoner", i utgangspunktet ikke annerledes, heller ikke i deres innfødt natur eller merkbar mendacious oppgave, fra deres likesinnede , selvbetjening, grundig hengivenhet, økonomisk gripende motparter og skadelig innebygd trojanske hester i disse flere afrikanske og andre globale sørlige land som de samvittighetsfullt angriper for sine sionistiske vestlige regimens betalingsmestere, og som slike som AMNESTY INTERNATIONAL er blant de øverste synderne.

Mens kvinnelige veldedighetssjef BRENDA COX: allment og rettferdig anklaget for å overvåke massivt seksuelt misbruk og tilhørende kriminelle seksuelle avvik i Haiti og andre steder, utrydde de som var ansvarlige for disse voldsomme handlinger, å hjelpe andre med å få nye jobber andre steder, og de fleste skandaløst selv innenfor den samme hvite veldedige veldedighetsvirksomheten, men da internasjonalt ble rasende skit virkelig truffet for henne, og hennes stilling ble ganske uholdbar, avgitt sin jobb og ble øyeblikkelig tildelt en helt ny og likevel cushy - sammenhengende og likemindede venner - ved Cambridge University, hvor hun fortsatt er. Men fremdeles selvsagt uberettiget av hennes syke handlinger, var hun overraskende, og med rette, så etter min mening, åpenbart forbannet av sine egne studenter ved Cambridge University som "å ha en cavalier holdning til seksuelt misbruk."

At folk, utenfor et sykt Storbritannia, er det normale og selvsagt akseptable ansiktet av det sanne "humanitære" ansiktet - farce er mer hensiktsmessig - av den britiske veldedighetsvirksomheten, men det er likevel en svært lønnsom finansiell og seksuell avviksindustri. Ikke rart da at det er de i Storbritannia i fremtredende og innflytelsesrike posisjoner, sammen med deres like forvrengt samarbeidspartnere over hele landet, som ønsker å beholde dette opprørende ondskap, men for dem massivt lønnsomme travesty går til enhver pris.


No comments:

Post a Comment