Translate

Friday 22 March 2019

Han er ingen terrorist! Bare en "engelsk" hvit supremacist har det gøy.


Av Stanley Collymore

Med oppriktig gjeld til andre journalist Owen Jones. Det er absolutt ingen sjanse for at en avis spruter et "søtt" barndomsbilde av en brutal islamistisk terrorist som nettopp hadde blitt drept i kaldt blod, og mens de var i bønn, 50 kristne i en kirke og i tillegg skadet flere andre der og i nabo en også hvor andre kristne ble drept i disse morderiske, helt ubevisste og terrorangrep som å ha vært en "engels gutt".

Å lage i prosessen med en slik ufølsom nyhetsrampe, en sympatisk fortelling som var forsettlig utformet for bevisst å forstyrre fokus fra de uskyldige ofrene som er involvert, og samtidig bevisst overføre sin egen sympati til massemorderen mot den ekstremt ringøse og høyt ufølsomt rasistisk bakteppe i referanse til den nevnte terroristmassemorderen av "hvordan kunne en slik søt gutt bli en terrorist?"

En handling, likevel, ble samordnet og svært fordomslig utført i umiddelbar etterdybling av New Zealands terroristmassakre av en hvit mann, som den avisen og andre liker det tydeligvis empati med. Og den avskyelige avisen, i dette tilfellet, var den britiske DAILY MIRROR. For i sine overskrifter i forhold til Brenton Tarrant, 28 år gammel, den australske fødte, New Zealand bosatt og hvit supremacist terrorist, viste DAILY MIRROR tydelig og utvetydig hvor dens sympatier lå; og dette er utvilsomt med Brenton Tarrant, og bare fordi han ikke bare er hvit, men også fordi de som er involvert i DAGLIG MIRROR, synes som han gjør, og følgelig så egnet til å applaudere ham for å ha motet til å gjøre det han gjorde, og hvilke disse dementerte DAGLIG MIRROR stenografer mangler modet til å gjøre seg selv

Denne terroristmisten, Brenton Tarrant, reiste verden fritt på andres bekostning og ble aldri undersøkt av de vestlige sikkerhetstjenestene, uavhengig av hvor han gikk, og dette var fordi han var hvit. Irony også tapt på denne dimwit som hevder at dagens Mayor of London ønsker å erstatte majoritet britiske hvite med muslimer. Formentlig i Tarrants sykehus som hans andre europeerere, og hovedsakelig briterne der hans forfedre røtter, gjorde og i det 21. århundre fortsatt med urbefolkninger som tidligere har bodd i sitt eget Australia i over 60 000 år, lenge før europeerne fortsatt lever da i huler visste selv at Australia eksisterte, la det ikke vært først å sette fot på sine kyster.

Og hva disse europeerne senere gjorde i etterkant av deres opprinnelige barbariske tilstedeværelse i Australia - folkedrab og rutinemessig etnisk rensing, kom lett til å tenke på deres samordnede, urolige og umenneskelige behandling av de urfolksfulle aboriginalene og sammensatt av den fullstendige utryddelsen av så- kalt Tasman-mannen - i virkeligheten de innfødte innbyggerne til den australske øya som disse interlopers omdøpte Tasmania - og andre urfolksaboristiske samfunn, for eksempel den lærde og kunnskapsrike verden, bortsett fra de samordnede manipulerte historiske revisjonister og inured dimwits som Brenton Tarrant og hans privilegerte kontrollører, vet vel hva som foregikk. Men til denne verdsatte moronen Australia, som NZ, er åpenbart en integrert del - både fysisk og psykologisk - av Europa.

En mening som likevel holdes av purblind C-NTS som driver den naffkonkurransen de kaller EUROVISION SONG CONTEST. Og disse moronene sammen med denne morderiske hvite terroristen Brenton Tarrant ser både individuelt og kollektivt seg som uforgjengelige og uunnværlige medlemmer av - ja du har gjettet det riktig - en såkalt hvit supremacist mesterløp. Og hvorfor det er at denne hvite terroristen er så sterkt empathized med av populistiske filler som DAILY MIRROR, nesten alle vestlige politikere fra Det hvite hus spesielt, Rogue State USA generelt, Storbritannia generelt, fastlandet Europa betydelig og selvfølgelig, Antipodene.

En situasjon som er sammensatt av den forsettlige og studiøse stillheten fra alle slags vestlige parlamentsmedlemmer, som normalt ikke er tilbakeholdende med gabet, og som hadde denne terroristen - en betegnelse de har bestemt nektet å gi til denne hvite mann - hadde vært ikke-hvite ville ha vært i full og vitriolisk gasspjeld om ham, etnisitet som han tilhørte, så vel som alle andre som ikke ble ansett for å være hvite som seg selv. Og i samspill med alt dette blatante hykleri og voldsomme dobbeltstandarder er det også MSMs synlige, sympatiske støtte til Brenton Tarrant.

Og spesielt hvorfor det er det jeg er og vil alltid være evig takknemlig for at jeg ble født Svart med den naturlige intelligensen og intellektuelle evnen jeg var utrustet med fra fødselen, i tillegg til å ha blitt friskt oppført i Barbados med den nødvendige felles- følelse, moral og en dybt innviet samvittighet som jeg sikkert har og vil for alltid verdsette enormt.

For med en markert mangel på de grunnleggende elementene i moral, sunn fornuft, menneskehet og medfølelse og helt åpenbart til alle med en fungerende hjerne i hodet og hvem som fornuftig vet hvordan man skal bruke den, enkel logikk og følelse av ironi så synlig mangler i tilfelle av disse såkalte hvite master raseprøver - som ærlig i deres rette sinn vil være noen del av en svært dysfunksjonell klubb som består av inngripte og markert delbare psykopater, sosiopater, ulogiske dimwits, personlighetsforstyrrelser moroner, selvsagt intellektuelt utfordrende, neurotisk oppmerksomhetssøkende og patetisk dårlig selvverdig Eurotrash lowlifes?

Personer til hvem systematisk barbarisme i alle sine falske former er en endemisk del av deres fysiske og psykologiske systemer og ganske i hovedsak deres raison d'etre for eksisterende. Som et naturlig fenomen for dem som skadede fluer, blir de hypnotisk trukket til en skikkelig dunghøpe. Det er da dette hvite skum for deg!

Ganske OK for hvite å brutalt ta og barbarisk utnytte urbefolkninger globalt fra deres land / land som dverg Europa i størrelse, og da betrakter og bruker begge disse stjålne landene som deres egne og som et trygt tilfluktssted for deres hvite kjære og slektninger. Men på samme tid i deres helt syke sinn må Europa for alltid forbli "hvitt" og uberørt av alle andre. Ganske dementerte ting, ville du ikke si?

Men bortsett fra den uhyggelige disingenuousness, er uærlighet og uhyggelig likegyldighet maskert som "ekte" bekymring for de døde og skadde ofrene, men bare for å skjule sin akutte forlegenhet i forhold til denne NZ-terrormassakren av en hvit mann hvis inspirasjon kom spesielt fra feiende og rasistisk retorikk, sammenhengende med uberørt og raid fremmedfrykt, i seg selv med islamofobi og en veldig samordnet og fiendtlig, ikke-hvit, innvandringspolitikk og direktiver fra likeså Theresa May, hennes likestillede forgjengere: David Cameron, Tony Blair, Gordon Brown og Margaret Thatcher som UK PMs sine respektive kabinettskollegaer og likeså Michael Hecht, Tory-Romanian og mislyktes wannabe UK PM med sitt rasistiske valgkampslogo - "tenker du på hva jeg tenker?" - og det er bare en blotte brøkdel av det rasistiske skumet som gjennomsyrer Storbritannia, og ikke å glemme sine alvorlige kolleger over hele Europa: Viktor Orban of Hungary kommer lett til å tenke, så vel som deres allierte i Rogue State USA, Det hvite hus, Yidland og de antipodeanske enhetene i Australia og New Zealand.

Og den eneste grunnen til at Theresa May og hennes opprørende ilk oppfordrer de sosiale media-gigantene til å forby live streaming av denne terroristmordaden i New Zealand, er å avverge sin egen kriminelle forlegenhet og skyld i det. For å si det stygt, kunne Theresa May og de andre hvite vestlige racistiske supremacists ikke gi deg en fortvilelse over ofrene, de overlevende eller deres slektninger, og sannsynligvis, hvis sannheten ble fortalt, ønsket sterkt at flere av dem hadde blitt drept. Men det som definitivt angår dem, er imidlertid den faste oppbevaring av sitt falske offentlige selvbilde.

Sensible og intelligente personer globalt som ser på disse barbariske bildene, og er også fullt klar over den delen som Theresa May, Donald Drumpf og deres ilk kraftig og forsettlig spilte i fomenting dem, og derfor ikke lurte av den tidligere disignuous og falske kondoleanser, vilje se dette cum for de odious barbarerne at de er. Og den siste veldig tingen Theresa May og resten av disse selvsagt kriminelt tenkende moronene vil ha, er at dette skjer mer omfattende, eller for deres berørte, hengivenhet, flittig arbeidet på og fullstendig falsk offentlig person til å bli irreversibelt debunked. Derfor utgjorde den utgitt NZ-massakren.

Og hvis du er noen med dine wits om deg i det hele tatt, vil du også merke hvordan perniciously irriterende disse "Cry wolf" cretins og deres ilk som for alltid lambasting alle som våger å kritisere nazist-sionistiske, apartheid og folkemord avicionado Yidland med disse bedragernees falske påstander om antisemittisme, og som dessuten ganske uærlig, helt latterlig og mest overbevisende sier at de er fast mot alle former for rasisme - en skadelig og lykkelig setning som er lik i alle henseender hvis sent Jimmy Savile, som de alle av dem helt tilbød, skulle plutselig dukke opp fra de døde og likesom unimpressively, forkynne strengt at han hele tiden var strengt mot pedofili og alle former for barneslagsmishandling - og med kresne observatører som visste det godt begge disse uttalelsene har ingen likhet med sannheten, men i etterkant av NZ-terrorangrepet, som var rasistisk, fremmedfryktig og islamisk Hobisk i naturen: Elever i deres liv som disse bedragerne støtter skjult, fornuftige og intelligente personer skal ta dem på sitt ord mens de i ferd med å være de samme rasistiske, fremmedfryktige, islamofobiske og nazist-sionistiske pratene spekuløst stille stille om hva som skjedde i New Zealand.

Cat fikk tak i tungen din Charlie Falconer, Tony Blair, Gordon Brown, Jack Straw, Tom Watson, Eric Pickles, Sajid Javid, Chuku Umunna og Co .; Styret for jødiske varamedlemmer, eller hva de kalte seg selv, Fiona Bruce, Laura Kuenssberg, og overflod av uhyggelige Labtories som fortsatt angriper parlamentarisk seksjon av Det britiske Labour Party.

Og det er bare for startere. Men slående syke som disse tyrrene og deres medreisende er, hva med persiske gulf, arabiske bensinstasjoner ledere tuller seg selv og de som er dystre nok til å tro dem at de er legitime herskerne av bona fide stater?

Formentlig muslimske som de merkelig og egentlig egentlig liker å aininely villede resten av verden og til og med begå seg selv, at de er de ikke har uttalt noen form for kritikk eller fordømmelse av denne hvite terrorismen mot muslimer i New Zealand, heller ikke deres økonomiske pimp surrogates som egypte, marokko og algerie for eksempel. Og grunnen er rikelig klar. For de vet alle godt at det er enheter som Storbritannia, Rogue State USA, Frankrike og det meste av Europa som støter på dette fortsatte anti-muslimske hat, men disse innavlede barbarer, som er like i karakter til deres europeiske kolleger, er forstenet og til og med veldig villig til å fornærme sine hvite "beskyttere".

Beskyttelse som disse barbariske arabiske, middelalderske og grunnleggende irreligiøse ørkenen skryter av, uavhengig av det klart motsatte inntrykk de assiduously og heller bedrøvet portretterer av seg selv, kommer i retur for de monumentale mengder Danegeld som de rutinemessig og obligatorisk betaler vest til. Danegeld som rekrutterer den britiske våpenindustrien som Theresa Mays ektemann er en fremste mottaker, og de andre privilegerte elitene: Politisk - se bare på Tony Blair; Corporate - BP kommer lett til å tenke; og MSM i Storbritannia.

Men Storbritannia er ikke alene i dette, selv om det er overordentlig opptatt av å forbli en sentral interessent i denne berømte morderiske krigsforbrytelsen og forbrytelser mot menneskehetens virksomhet, som nylig ble demonstrert av den asinine og futile handlinger av Jeremy Hunt: Storbritannias utenrikssekretær, til prøv å mobbe Tyskland til å gjenoppta sitt lukrative våpensalg til Bantu Saudi.

For det meste av Europa som faktisk Rogue State USA og dets markant avaricious og helt umoralsk militær industrikompleks er på samme måte og myrdet involvert i hva for dem er en spesielt lukrativ økonomisk svindel som uttrykkelig fordeler vests rikeste 1% av befolkningen. Samtidig får lederne av disse barbariske og autoritære arabiske persiske gulf bensinstasjoner den nødvendige beskyttelse som de ivrige etter krever og utvilsomt betaler for. Så i begge tilfeller hvorfor ville partiet forsettlig bite den hånden som feeds sine behov?

Og i forhold til pro quo betingelser - det er latin for deg unedifying dimwits der ute - hvis Storbritannia og Rogue State USA kan ganske overse bortsett fra Bantu Saudi Jamal Khashoggi mordet eller, verre enn, selv om det ikke skjedde i det hele tatt, i returnere for flere våpenkontrakter og økt Danegeld - sikkert kan de bantu-saudiske "kongelige" drapsmennene returnere favør og likeledes late som New Zealands terroristmasse drap på uskyldige muslimer ved bønn i to separate moskeer av en hvit racist som også er islamophobe og xenophobe skjedde heller ikke. Så i essens er det ingenting å fordømme. Q.e.d.

No comments:

Post a Comment