Translate

Friday 22 March 2019

Han är ingen terrorist! Bara en "änglalös" vit supremacist ha kul.


Av Stanley Collymore

Med uppriktig skuldsättning till kollegajournalisten Owen Jones. Det finns absolut ingen chans att någon tidning sprutar ett "söt" barndomsfoto av en brutal islamistisk terrorist som bara mördades i kallt blod och medan de var i bön, 50 kristna i en kyrka och dessutom skadade flera andra där och i en grann en också, där andra kristna också dödades i dessa mordiska, helt oprovokade och terrorattacker som en "änglalik".

Genom att skapa en sådan okänslig nyhetsrampe skapades i processen en sympatisk berättelse som avsiktligt var avsedd att avsiktligt förskjuta fokus från oskyldiga offer som berörs och samtidigt medvetet överföra sina egna sympatier mot massmordaren mot det extremt kalla och högt okänslig rasistisk bakgrund med hänvisning till den nämnda terroristmordsmördaren av "hur kunde en sådan söt pojke bli en terrorist?"

En handling som likväl blev samordnad och mycket skadligt utförd i omedelbar efterdyning av den nyazeeländska terroristmassakern av en vit man, som den tidningen och andra tycker om det med uppenbarligen empati med. Och den kränkande tidningen, i detta fall, var den brittiska DAILY MIRROR. För i sina rubriker i förhållande till Brenton Tarrant, 28 år gammal, den australiensiska födda, Nya Zeeland bosatt och vit supremacist terrorist visade DAILY MIRROR tydligt och otvetydigt var dess sympatier låg; och det här är utan tvekan Brenton Tarrant och helt enkelt så för att han inte bara är vit men också för att de som är involverade i DAILY MIRROR tycker om att han gör det och därför såg passformen att applådera honom för att ha modet att göra vad han gjorde och vilka de dementerade DAGLIG MIRROR stenografer saknar modet att göra sig själva

Denna terrorismsmon, Brenton Tarrant, reste världen fritt på någon annans bekostnad och undersöktes aldrig av de västeuropeiska säkerhetstjänsterna, oavsett var han gick, och det var så att han var vit. Irony också förlorad på denna dimwit som hävdar att den nuvarande borgmästaren i London vill ersätta majoritetsvita vita med muslimer. Förmodligen i Tarrant sjuka sinne som hans medborgare, och främst de brittiska där hans förfäders rötter är, gjorde och under 2000-talet fortfarande med inhemska aboriginer som kontinuerligt bott i sitt ursprungliga Australien i över 60 000 år, långt innan européer fortfarande bor då i grottor visste även att Australien existerade för det första att sätta fot på sina stränder.

Och vad dessa européer senare gjorde i efterdyningarna av deras första barbariska närvaro i Australien - folkmord och rutinmässig etnisk rensning kommer lätt att komma ihåg med avseende på deras samordnade, omhändertagna och omänskliga behandling av de inhemska aboriginerna och fördjupad av den fullständiga utrotningen av so- kallade Tasmanman - i själva verket de inhemska invånarna på den australiensiska ön som dessa interlopers omdämde Tasmanien - och andra inhemska aboriginska samhällen till exempel den lärda och välinformerade världen, förutom de samordnade manipulerade historiska revisionisterna och inured dimwits som Brenton Tarrant och hans privilegierade kontrollanter, vet väl vad som hänt. Men till denna prisade moron Australien, som NZ, är uppenbarligen en integrerad del - både fysiskt och psykiskt - av Europa.

En mening som likaså hålls av den purblind C-NTS som driver den naff konkurrensen kallar de EUROVISION SONG CONTEST. Och dessa moroner tillsammans med den här mördande vita terroristen Brenton Tarrant ser sig både individuellt och kollektivt som oföränderliga och oumbärliga medlemmar av - ja du har gissat det rätt - en så kallad vit supremacist mästerskap. Och varför är det att den här vita terroristen är så starkt empati med populistiska trasor som DAILY MIRROR, nästan alla västpolitiker från Vita huset specifikt, Rogue State USA i allmänhet, Storbritanniens övergripande fastland Europa betydligt och, naturligtvis, Antipoderna.

En situation som förstärktes av den avsiktliga och studiösa tystnaden från alla västliga parlamentariker som normalt inte var reticent med gaben, och som hade den här terroristen - en beteckning som de bestämt hade vägrat att ge till den vita mannen - hade varit icke-vit skulle ha varit i full och vitriolisk gasreglage angående honom, den etnicitet som han tillhörde, liksom alla andra som inte ansågs vara vita som dem själva. Och i kombination med allt detta blatande hyckleri och häftiga dubbla standarder finns det också MSM: s påtagligt sympatiska stöd för Brenton Tarrant.

Och speciellt varför det är det jag är och kommer alltid att vara evigt tacksam att jag föddes Svart med den naturliga intelligensen och den intellektuella förmåga som jag fick från födseln, och att jag med rätvård i min uppfostran i Barbados var uppvuxen med den nödvändiga gemensamma- känsla, moral och ett djupt ingreppat samvete som jag verkligen har och kommer att värda för evigt enormt.

För med en märkbar brist på de grundläggande elementen i moral, sunt förnuft, mänsklighet och medkänsla och helt självklart för alla med en fungerande hjärna i huvudet och vem som förnuftigt vet hur man korrekt använder den, enkelt logik och en känsla av ironi så märkbart saknas i fallet med de så kallade vita mästerskapsproverna - som ärligt talat i deras rätt sinne skulle vilja vara någon del av en mycket dysfunktionell klubb bestående av ingreppade och tydligt sektionerbara psykopater, sociopater, illogiska dimwits, personlighetsstörningar moroner, uppenbarligen intellektuellt utmanande, neurotiska uppmärksamhetssökande och patetiskt dåliga, självhäftande Eurotrash lowlifes?

Människor till vilka systematisk barbarism i alla sina fientliga former är en endemisk del av deras fysiska och psykologiska system och ganska väsentligt deras raison d'etre för befintliga. Så naturligt är ett fenomen som dem som skadade flugor hypnotiskt drabbade av en sämre mögel. Det är då denna vita scum för dig!

Ganska OK för vita att brutalt ta och barbariskt förse ursprungsbefolkningen globalt från sina länder / länder som dvärger Europa i storlek, och då betraktar och använder de dessa stulna länderna som sin egen och som en säker tillflykt för sina vita kith och släktingar. Men på samma gång i sina helt sjuka sinnen måste Europa för alltid vara "vit" och orörd av alla andra. Ganska dementerade grejer, skulle du inte säga?

Men bortsett från den illaluktande avskyvärdena, är den vanliga oärligheten och den orubbliga likgiltigheten maskerad som "äkta" oro för de döda och skadade offren, men bara för att dölja sin akuta förlägenhet i förhållande till denna NZ-terrorismmassak av en vit man vars inspiration kom specifikt från sopa och rasistisk retorik, sammanfogad med otrevlig och rasig främlingsfientlighet, i kombination med islamofobi och en mycket samordnad och fientlig anti-icke-vit invandringspolitik och direktiv från likeså Theresa May, hennes likemindade föregångare: David Cameron, Tony Blair, Gordon Brown och Margaret Thatcher som Storbritanniens PM, deras respektive kabinettkollegor och liknande Michael Hecht, Tory-Romanian och misslyckades med Wannabe UK PM med sin rasistiska valkampanjslogan - "Tänker du vad jag tänker?" - och det är bara enbart fraktion av det rasistiska skum som genomtränger Storbritannien, och inte glömmer sina allvarliga motsvarigheter i hela Europa: Viktor Orban i Ungern kommer lätt att komma ihåg, liksom deras allierade i Rogue State USA, Vita huset, Yidland och de antipodeanska enheterna i Australien och Nya Zeeland.

Och den enda anledningen till att Theresa May och hennes anstiftande ilk uppmanar de sociala medierna jättar att förbjuda den levande videoströmmen av denna terrorismmassak i Nya Zeeland är att avvärja sin egen kriminella skam och skuld i den. För att uttrycka det helt, kunde Theresa May och de andra vita västerländska racistiska supremacistsna inte fördöma offren, de överlevande eller deras släktingar och förmodligen, om sanningen berättas, önskade de allvarligt att flera av dem hade blivit mördade. Men vad som definitivt berör dem är det fasta kvarhållandet av deras falska offentliga självbild.

Förnuftiga och intelligenta personer globalt som tittar på dessa barbariska bilder och är också fullt medvetna om den del som Theresa May, Donald Drumpf och deras ilk kraftfullt och avsiktligt spelade för att fomenting dem, och därför inte luras av de tidigare disingenuösa och falska medkänslorna, kommer se denna cum för de otäcka barbarerna att de är. Och det sista som Theresa May och resten av dessa självklart kriminellt sannade moronernas önskan är att detta ska ske i större utsträckning eller för deras drabbade, sanktimoniska, flitigt arbetade på och fullständigt falska offentliga persona för att irreversibelt bli debunked. Därför bekymras den förtalade NZ-massakern.

Och om du är någon med dina wits om dig alls, kommer du också att märka hur irriterande dessa "Cry wolf" cretins och deras ilk som för evigt lambaster någon som vågar kritisera nazi-zionistiska, apartheid och folkmordliga aficionado Yidland med de här bedrägeriernas falska påståenden om antisemitism och som dessutom ganska oärligt, fullständigt ludicrously och mest övertygande att de är fasta mot alla former av rasism - ett skadligt och ljuvligt uttalande som är likartat i alla avseenden om sent Jimmy Savile, som de alla hjälten tillbads, skulle plötsligt komma fram från de döda och lika likt imponerande, framhäva stridently att han strängt strider mot pedofili och alla former av barnmissbruk - och med krävande observatörer vet fullt ut att båda dessa påståenden har ingen likhet alls med sanningen - ändå i följd av NZ: s terrorattack, som var rasistisk, främlingsfientlig och islamisk hobic i naturen: delar i sitt liv som dessa bedrägerier stötigt stöder, förnuftiga och intelligenta personer är tänkt att ta dem på deras ord medan de själva är samma rasistiska, främlingsfientliga, islamofobiska och nazi-zionistiska pratningar ständigt blygsamt tyst om vad som hände i Nya Zeeland.

Katten fick tag i tungan Charlie Falconer, Tony Blair, Gordon Brown, Jack Straw, Tom Watson, Eric Pickles, Sajid Javid, Chuku Umunna och Co .; styrelsen för judiska suppleanter, eller vad de kallar sig själva, Fiona Bruce, Laura Kuenssberg, och den mängd oförskämda Labtories som fortfarande angriper parlamentariska sektionen av British Labour Party.

Och det är bara för att börja. Men påfallande illaluktande som dessa trollkarlar och deras medresenärer är, vad sägs om den persiska viken, arabiska tankstationschefer skoja sig själva och de som är tillräckligt för att tro på att de är legitima härskare av bona fide stater?

Förmodligen muslimska som de märkbart och ganska egotistiskt vill vilseleda resten av världen och till och med begå sig själva, att de är att de med vilseledighet inte har uttryckt någon form av kritik eller fördömande av denna vita terrorism mot muslimer i Nya Zeeland, inte heller deras ekonomiska pimp surrogates som egypten, marocko och algeriet till exempel Och anledningen är rikligt tydlig. För de vet alla fullt ut att det är enheter som Storbritannien, Rogue State USA, Frankrike och det mesta av Europa som hyser denna fortsatta anti-muslimska hat, men dessa inavlade barbarer, som är ganska lika i karaktär för sina europeiska motsvarigheter, förstenas och till och med mycket ovilliga att förolämpa sina vita "skydd".

Skydd som dessa barbariska arabiska, medeltida sinnessatser och fundamentalt irreligiösa öken skämmer upp, oavsett det tydligt motsatta intrycket som de assiduously och ganska bedrägligt föreställer sig själva, får i gengäld de monumentala mängderna Danegeld som de rutinmässigt och obligatoriskt betalar väst för. Danegeld som rekvisiterar den brittiska vapenindustrin, som Theresa Mays man är en främsta mottagare, liksom de andra privilegierade eliterna: politiska - titta bara på Tony Blair; Företag - BP kommer lätt att tänka på; och MSM i Storbritannien.

Men Förenade kungariket är inte ensam i detta, fastän det är mycket angeläget att vara en viktig aktör i dessa beräknat mordiska krigsförbrytelser och brott mot mänsklighetens företag, vilket nyligen demonstrerades av de asininska och frivilliga åtgärderna av Jeremy Hunt: Storbritanniens utrikesminister, till försök att mobba Tyskland för att återuppta sin lukrativa vapenförsäljning till Bantu Saudi.

För det mesta av Europa som Rogue State USA och dess markant avaricious och fullständigt omoraliskt militär industrikomplex är på samma sätt och mördart engagerade i vad för dem är en särskilt lukrativ ekonomisk bluff som uttryckligen gynnar västs rikaste 1% av deras befolkning. Samtidigt får cheferna för dessa barbariska och auktoritära arabiska, Persiska viken bensinstationer det nödvändiga skydd som de ivrig efter begär och exorbitantly betalar för. Så i båda fallen skulle varför partiet med viljan bita handen som matar sina behov?

Och i quid pro quo-termer - det är latin för dig som inte förvandlar dimwits där ute - om Storbritannien och Rogue State USA kan ganska brazen överträffa Bantu Saudi Jamal Khashoggi-mordet eller, värre än, låtsas som om det inte hänt alls återvända för fler vapenkontrakt och ökade Danegeld - säkert kan de bantu-saudiska "kungliga" mördarna återvända till förmånen och låtsas också att den nyazeeländska terroristmassan mordar på oskyldiga muslimer vid bön i två separata moskéer av en vit rasist som också är en islamophobe och xenophobe höll inte heller. Så i huvudsak finns det inget att fördöma. Quod erat demonstrandum.

No comments:

Post a Comment