Translate

Wednesday 20 February 2019

Kommentar till den ojämförliga Linda Hurrell


Av Stanley Collymore

Ord kan vara vackert utformad och stilfullt koreograferad för att presentera ett underbart eller till och med ett stavbindande intryck, men när det noggrant granskas tyvärr hittas, som den ursprungliga avsikten av denna falska oration alltid var, att vara fullständigt meningslös. Också presenteras, som blivit givna, kan själva inte vara mer än narcissistiskt förlovade offentliga utställningar.

Dock kan ädel prisvärd inte marginaliseras, fördärvas, kompromissas eller minskas av någon oskälig visning av falsk överflöd. Så från ingen av dessa saker eller andra hälsningar av liknande karaktär har du absolut inget att oroa dig för eller frukta Linda, men ganska mycket att vara bekvämt stolt över.

För din personliga mien och övergripande karaktär: både professionellt och individuellt så är det av en sådan exemplarisk disposition att det verkligen är onödigt att ens tala om vad som uppenbarligen är uppenbart, att du är ganska en enastående skicklig sjuksköterska Linda, naturligtvis med de fantastiskt begåvade egenskaperna att vara en massivt ovanligt begåvad, karismatisk, verkligen personlig, imponerande välutbildad kvinna och definitivt en mest anmärkningsvärd kvinna.

Därför väljer vi, som du medvetet gjort, att gå i pension i dina ungdomliga år - ett respektfullt beslut som vi helt och hållet förstår och är mycket stödjande för - vi erkänner dock öppet att ni definitivt och mest sällan kommer att saknas enormt. Men trots de innersta lidelserna av sorg kommer din framträdande avgång att lämna i våra hjärtan, sinne, kärleksfulla känslor och outplånliga erindringar, även med evig tacksamhet vi alla, individuellt och kollektivt, önskar er Linda, din älskande man och älska familjen varje lycka och en lång framtid består tillsammans av de allra bästa.

Kärnan i sann vänskap och autentiskt mänskligt värde är okvalificerbar; men vad som är genuint känt och lättillgängligt är att deras underbara och livliga uppfattningar utan tvekan är resultatet av en sparsam, välrundad och inspirerande miljö där dessa framträdande kvaliteter både förstärks och stödjas starkt. Således orsakar den exceptionella och lyckliga mottagaren av dessa prisvärda attribut särpräglat och markant så väldigt skild från den genomsnittliga driften, lätt manipulerad och oavsiktligt slående otänkbar - på grund av en uttalad och djupt ingreppad oförmåga att antingen förvärva eller använda de nödvändiga färdigheterna för att vara annorlunda.

Det är därför som ingen kan eller någonsin skulle våga kritiskt anklaga dig, Linda för att vara den senare; och varför bland dina många andra enastående attribut du är så högt och rättvist ansedd. Redovisa för varför som en före detta brittisk NHS-sjuksköterska själv, innan han lämnade tjänsten och sedan blev akademiker, har alltid oändligt varit en stark hängiven och distinkt, uppriktig beundrare av Mary Jane Seacole: själv en otvivelaktig förespråkare och flitig innovatör av vad som sedan länge har erkänts universellt och avgörande erkänns som grunden för nutida, omvårdnadstekniker, de betydande bidrag som du själv har och sedan gjort till vårdverksamheten, kommer Linda att jag är helt säker på evigt och mest tacksamma kommer ihåg och vördnad som din enastående arv.

Så hjärtlig tacksamhet för dig Linda; ha en glad och trevlig pension och får Guds rikliga välsignelser vara evigt skänkt på dig.

No comments:

Post a Comment