Translate

Wednesday 20 February 2019

Kommentar til den uforlignelige Linda Hurrell


Av Stanley Collymore

Ord kan være vakkert utformet og stilig koreografert for å presentere et fantastisk eller til og med et stavebindende inntrykk, men når det blir grundig undersøkt, er det dessverre funnet, som den opprinnelige hensikten med denne falske orasjonen alltid var å være helt meningsløst. Presentasjoner, som også er gitt, kan selv ikke være noe mer enn narkissistisk engasjert i offentlig utstilling.

Noble prissomhet kan imidlertid ikke marginaliseres, forringes, kompromitteres eller forminskes ved et ufrivillig utseende av falsk utryddelse. Så fra ingen av disse tingene eller andre høringer av samme type har du absolutt ingenting å bekymre deg for eller frykt Linda, men ganske mye å være komfortabelt stolt av.

For din personlige karakter og generelle karakter: både profesjonelt og individuelt, så er det et slikt eksempel på at det egentlig er unødvendig å selv nevne det som åpenbart er tydelig, at du er ganske en fremragende dyktig sykepleier Linda, selvfølgelig med de ypperlig utstrålede egenskapene til å være en massivt ekstraordinært begavet, karismatisk, virkelig personable, imponerende velutdannet kvinne, og definitivt en mest bemerkelsesverdig dame.

Derfor, ved å velge, som du bevisst har gjort, å gå på pensjon i dine ungdommelige år - en respektfull beslutning som vi fullt ut forstår og er veldig støttende til - bekrefter vi likevel åpent at du definitivt og mest sårt blir enormt savnet. Men til tross for de innerste smerter i sorg, vil ditt forestående avgang forlate i våre hjerter, tanker, kjæreste følelser og uutslettelige minnesverdier, likevel med evig takknemlighet, vi alle, individuelt og kollektivt, ønsker deg Linda, din elskende mann og elskede familie hver lykke, og en lang fremtid sammen besto av det aller beste.

Essensen av ekte vennskap og autentisk menneskelig verdi er umuliggjørbar; men det som virkelig er kjent og lett akseptert, er at deres fantastiske og livlige oppfatninger utvilsomt er resultatet av et sterkt, avrundet og inspirerende miljø hvor disse fremtredende kvaliteter både styrkes og støttes styrket. Dermed får den eksepsjonelle og heldige mottakeren av disse prisverdige egenskapene å skille seg ut, og markant så vidt separert fra den gjennomsnittlige driften av den, som lett kan manipuleres og alltid utrolige utrolige - på grunn av en utpreget og dypt innblandet manglende evne til enten å skaffe seg eller distribuere de nødvendige ferdighetene til å være ellers - kompatibel conformist.

Derfor kan ingen eller aldri våge å klandre deg, Linda for å være den sistnevnte; og hvorfor blant dine mange andre fremragende egenskaper du er så høyt og rettferdig ansett. Regnskap også, for hvorfor som en tidligere britisk NHS-sykepleier selv, før han forlot tjenesten og deretter ble Akademisk, hadde han alltid en uendelig vært en trofast hengivenhet og distinkt, æresmessig beundrer av Mary Jane Seacole: selv en uutfordret proponent og flittig innovatør av Det som lenge siden har vært universelt anerkjent og avgjørende anerkjent som grunnlaget for moderne, pleie teknikker, de betydelige bidragene du selv har og senere gjort til sykepleie yrket, vil Linda, jeg er helt sikker på evig og mest takknemlig bli husket og ærverdig som din fremragende arv.

Så hjertelig takknemlighet til deg Linda; ha en glad og hyggelig pensjon og må Guds rikelige velsignelser være evig skjenket på deg.

No comments:

Post a Comment