Translate

Saturday 6 April 2019

De forkastelige, hvite vestlige medier og deres kriminelle, sionistiske betalingsmestere!


Av Stanley Collymore

Du kjenner meg ikke; og avgjørende i alt dette har vi aldri
møtt, så hvordan kan du så latterlig gjøre det så vidt verdsatt
uttalelser om meg som ikke har noen likhet, uansett,
til hvem eller hva jeg egentlig er? Og for øvrig
heller uærlig og, sikkert fra min personlige
perspektiv, forkjenningsfullt skildrer
disse concocted løgn av deg, som
du har liberalt, kalt, ubestemt og
mest merkbar helt uberettiget i ditt galte og vainglorious
sinn-sett ta til proselytizing som noe som de ganske
patentert er ikke! Har du ingen skam, mye mindre
så noen samvittighet – graciously antar at du
vet hva ordet betyr og accordingly ha en –
å stoppe, tenke og på alvor omtanke hva
du er vanlig driver med? Eller er rent
selvbetjent, mest spinelessly og
korruptly, monetarily feather-
ing din egne reir, satt mot
umoralsk rammeverk av
hatefulle og folkerike
trommeslaging din
en stanch raison
d'etre for å leve?

·        © Stanley V. Collymore
·        5. april 2019.


Forfatterens kommentarer:
Det ville ta altfor lenge og utvilsomt en betydelig mengde av min dyrebare tid og energi for å nevne om ikke alle, i det minste de aller fleste av disse helt kvalmende skyldige som både er direkte og implisitt involvert, og ærlig talt har jeg sannferdig mye bedre ting å konstruktivt gjøre med min elskede tid og skal derfor heller ikke fornærme min intelligens eller verdsette disse dårlige unnskyldningene for Homo Sapiens ved å tilbringe så mye tid på dem.

Videre er alle dere med metodisk fungerende hjerner i hodene dine, i merkbar kontrast til de med umiskjennelig umulig, men antatt at de er fast plassert i deres posteriorer, og vet hvordan du skal bruke din, allerede er fullt kjent med de som utvilsomt er skyldige for denne skadelige situasjon, og som nettopp det er det jeg snakker om.

Ville du ikke være enig Mark Zuckerberg?

Som Jonathan Cook både ærlig og grundig skissert i sin strålende artikkel: "Mediene jevnet stien til britiske soldater ved hjelp av Corbyn (i referanse til Jeremy Corbyn) som måløvelse", dette endemiske hvite vestlige medieproblemet, som for øyeblikket befinner seg i britene Bedriftsmedier - "Det er på tide å slutte å tro på disse infantile fortellelsene de britiske politiske og mediainstitusjonene har laget for oss.

"Som den personen de forteller oss, bryr de seg dypt om politisk tilstand, og at de ligger våken om natten og bekymrer seg for trusselen fra populisme til våre demokratiske institusjoner.

"Hvordan overtar de oss til dybden av deres bekymring? De uttrykker sin "horror" ved mordet på en MP, Jo Cox, og deres "opprør" ved misbruk av en annen, Anna Soubry - begge ofre for de frenziedpassioner som ble sluppet av Brexit.

"Men de politiske og media eliter bryr seg ikke om politikere blir overfallet, villified eller truet - i det minste, ikke om det er den slags politiker som (lovlig) truer sin makt.

"De er ikke alvorlig bekymret for angrep på demokrati, eller om politisk vold, eller om rottenness i kjernen av statlige institusjoner. Deres opprør er selektiv. (Sanctimonious fromhet). (Og) det er forankret, ikke i prinsippet, men i egeninteresse."

No comments:

Post a Comment