Translate

Tuesday, 8 May 2018

Den samordnade, zionistiska ondskanheten hos dessa ljugande europeiska och falska semitiska judar


Av Stanley Collymore

Jag är en Semite för att jag säger att jag är! Inget biologiskt bevis eller någon DNA-testanalys har jag emellertid att kategoriskt underbygga eller på något sätt bekräfta detta påståenden som jag gör och med rätta och rättvisa, enligt min mening, att jag inte fortsätter att upprätthålla eller kommer jag någonsin lämna till någon; för att jag är en zionistisk, europeisk och semitisk jud du ser och som medlem av Guds utvalda människor, är det absolut inget behov av mig eller något krav för mig under sådana omständigheter att ge sådan bekräftelse.

Dessutom är jag på samma sätt fullt utrustad från födseln och biträdd av kulturell indoktrinering på grund av vem jag är och det privilegierade stället som passar mig, med alla nödvändiga krav som är relevanta för att jag utan tvivel är en bona fide europeisk, semitisk och zionistisk jud att alltid självisk agera som jag personligen väljer att göra.

Och bland överflöd av utestående och livsviktiga och karakteristiska egenskaper som jag och min sort lyckligtvis har, är den fulländade konsten av ondskanligt bedrägeri och hjärtlös värmekonstruktion, även om vi är mest betungande i våra krävande beräkningar och samvetsgranna förberedelser vad gäller den senare förekomsten för att regelbundet garantera att genom våra geniala gambiter och samordnade avtäckelser - absolut och målmedvetet från vår sida till dig och mig - det är den påvisbara, dimbediga, väldigt dåligt upplysta, patetiska och intellektuellt utmanade och den evigt förtrollade europeiska helgedomskulden ridda och dumma moroner av de vita västra länderna och deras lättköpta och sålda, gripande och otrevliga ledare som kontrollerar dem att vi zionister får göra våra avsedda strider för oss.

Med undantag för och naturligtvis, naturligtvis, när det gäller palestinierna. I det här fallet är vår entydigt blodtörstiga benägenhet i vår symtomatiskt uppbyggda nazi-zionistiska, europeiska semitiska, genocidala, etniska rensning och hänsynslösa sniper-dödande terroristiska entusiasm riktade mot palestinierna och exakt deras unga och mest underåriga barn.

Ett förutsägbart pass saknar vanligtvis något misslyckande, fördömande eller uppror som ges av våra konkurrerande västblokländer ledare främst i Rogue State USA - min ursäkta rättelse, den mäktiga USA, Australien, Kanada, dubblett Ryssland från var många av våra Yidlands zionistiska medborgare rutinmässigt dras, liksom vanföreställningar, likaledes kolonialistiska, fullständigt toadying och självrättiga Storbritannien.

Och är det inte riktigt hjärtat och speciellt personligt att veta att allt detta är väldigt odlat och oerhört framgångsrikt, skickligt och massivt ekonomiskt genomfört mot den omätbara och grundligt givande miljön i vår exklusiva europeiska förintelse och av människor som i essens - och genomsynlig DNA-analys kommer snabbt att bevisa detta - är inte minst Semitiska eller på något sätt släktforskare judiska som vi med vilseledande och vilseledande säga att vi är men är klara och helt enkelt uttryckligen Kharzarian Ashkenazi Zionist Imposters på alla tänkbara sätt.

Berätta en lögn, det är skrämmande och påstått anspråk på dem som avskyr sig så dårliga och ödmjuka praxis, regelbundet och högt nog, och i slutändan kommer det otvivelaktigt att bli fullt accepterat och definitivt betraktas som han sanning inte bara av de illformade och puerila dimwitsna till vem det är beräknat uteslutet, men likaledes ligger de allmänt illvilliga, illogiskt psykopatiska och de patologiskt ljuva pratarna som uttänkte och utgivna dessa i första hand. En ganska ömtålig konstform som är djupt engrained bland de Kharzarian Ashkenazi, jiddischa europeiska, irreceptabelt sionistiska och helt falska semitiska samhällena.

Och när de dessutom, som tydligt uppenbart i deras fall, har fullständig kontroll över globala propagandistiska instrument som Hollywood-filmbranschen, som de med stor hjälp använder till sin ytterst självcentrerade och egotistiska fördel, ackumulativ kontroll över den överväldigande majoriteten av de vita, västblokländer "pitiably så kallade mainstream media som fullständigt sanktionerar och starkt förstärker sin sjuka, förebyggda och ljuga propaganda, och utöver allt det finns de överflödiga summorna pengar - som trots allt är deras Gud - som är väsentliga brukade knyta och konsolidera sina häftiga subterfuges, såväl som att glädjande och manipulativt inflytande och dominera en piss-dåligt informerad, helt dumbed-down pedagogiskt och förutsägbart en intellektuellt utmanad och i stort sett vit västra allmänhet, är det inte raketvetenskap att avgöra varför dessa Kharzarian Ashkenazi, främst östeuropeiska och ryska falska semitiska yider, trots deras små demografiska närvaro i de länder som de infekterar, utövar det inflytande de gör.

Och hur fördelaktigt det skulle vara, i en inte alltför avlägsen framtid, om en enad global syd och helt avskräckt från den squeamishness som det tredje riket visade under andra världskriget, denna gång - Auschwitz, Dachau och Bergen-Belsen stil - utrotade var och en av dessa barbariska skum.

Det här är det 21: a århundradet och utan tvekan lever vi i en tid av mycket sofistikerade vetenskapliga utforskningar, teknisk utveckling och andra djupgående analytiska lösningar för människans olika intressen eller problem. Alla som kan och slutgiltigt avdelas i grafiskt uttrycklig form, är de minutierande undersökande detaljerna om allt som är allvarligt uppe för särskild granskning, oavsett om det aktuella ämnet - det är det att animera, livligt, tydligt nytt eller dinosaurianskt - är dags för granskning.

Och i denna skenbart opartiska och state-of-the-art granskning och analysprocess kan man enkelt och enkelt skilja DNA och vad som är vad de vill veta - förutom, naturligtvis, när det är Kharzarian Ashkenazi, zionistiska falska "Semites" som en hanterar. I så fall blir alla sådana vetenskapliga ackrediteringar och DNA-analyser avseende dessa nämnda Kharzarian Ashkenazi, zionistiska falska "Semites" och uppbackade av deras myriade, enkelt inköpta och betalda för och i huvudsak västblodstater, politiska stooges omedelbart ogiltiga.

Och det är inte raketvetenskap att ta reda på varför det här är så. För varför skulle praktiseras och fleråriga ekonomiska bedrägerier och falska Semites i fyndet som har kulturellt anslagit en andras kultur - och framför allt det för palestinierna som är de verkliga semiterna vill följa med sig de typer av metodisk vetenskaplig och granskande DNA-undersökning Det skulle på ett ögonblick visa dem för de repellent och bedrägliga lögnare som de uppenbarligen är?

No comments:

Post a Comment