Translate

Saturday 6 April 2019

De förkastliga, vita västmedierna och deras kriminella, zionistiska paymasters!


Av Stanley Collymore

Du känner inte mig; Och med allt detta har vi aldrig träffat, så hur kan du så löjligt nog göra förmodade värderade uttalanden om mig som inte har någon likhet, vem som helst, vem eller vad jag egentligen är?

Och förutom ganska oärligt och försiktigt, ur mitt personliga perspektiv, föreställer dessa förkroppsliga falskheter av er, som du med rätta, uppenbarligen och mest urskiljbart helt utan dröjsmål i ditt galna och vainglorious mind-set tar för att proselytisera som något som de ganska patenterat är det inte!
Har du ingen skam, mycket mindre så något samvete - nådigt att du vet vad ordet betyder och följaktligen har en - att sluta, tänka och på allvar ompröva vad du brukar göra?

Eller är rent självbetjäningsfullt, mest spinnlöst och korrupt, monetärt förföljer dina egna bonar, mot den omoraliska ramen för hatfull och folkloristisk trummor som slår din en stanch raison d'etre för att leva?

© Stanley V. Collymore
5 april 2019.


Författarens kommentarer:
Det skulle ta alltför länge och otvivelaktigt en betydande mängd av min dyrbara tid och energi för att namnge om inte alla, åtminstone de allra flesta av dessa helt missgynnade synder, som både direkt och implicit är inblandade och uppriktigt sagt har jag sanningsenligt mycket bättre saker att konstruktivt göra med min uppskattade tid och därför inte heller att förolämpa min intelligens eller värdighet för dessa stackars ursäkter för Homo Sapiens genom att spendera en så oerhört lång tid på dem.

Dessutom har ni alla med metodiskt fungerande hjärnor i era huvuden, i märkbar motsats till dem som är otvetydigt opraktiska men menade att de är fasta i sina tjänstemän och vet hur de ska kunna använda dem, redan är fullt bekanta med dem som otvivelaktigt är skyldiga för denna skadliga situation och vem det är just det jag refererar till.

Skulle du inte godkänna Mark Zuckerberg?

Som Jonathan Cook skisserade både ärligt och omfattande i sin briljanta artikel: "Media jämnade vägen till brittiska soldater med Corbyn (i hänvisning till Jeremy Corbyn) som målträning", det här endemiska vita västmedieproblemet, som för närvarande är i sin brittiska brittiska företagsmedia - "Det är dags att sluta tro på dessa infantila berättelser som de brittiska politiska och mediainstituten har skapat för oss.

"Liksom den där de säger till oss, bryr de sig djupt om det politiska livet och att de ligger vakna på natten och oroar sig för hotet som populismen ger våra demokratiska institutioner.

"Hur övertygar de oss om djupet av deras oro? De uttrycker sin "skräck" vid mordet på en parlamentsledamot, Jo Cox, och deras "upprör" vid missbruk av en annan, Anna Soubry - båda offren för de frenzyna lustarna släpptes ut av Brexit.

"Men de politiska och media eliterna bryr sig inte om politikerna är överfallna, vilified eller hotade - åtminstone inte om det är den slags politiker som (lagligt) hotar sin makt.

"De är inte allvarligt oroliga över attacker mot demokrati, eller om politiskt våld eller om rottenness i kärnan i statliga institutioner. Deras utbrott är selektivt. (Sanctimonious fromhet). (Och) den är rotad, inte i princip utan i eget intresse. "

No comments:

Post a Comment