Translate

Thursday 24 May 2018

Trevor Beeson - en purblind bigot som sammanfaller sin onda rasism med kristendomen


Av Stanley Collymore

I den här ganska patetiska artikeln där du presenterar kritik mot biskop Michael Curry, är du i klassiskt hyperboliskt läge och ganska välklassigt lika billigare av dig själv Trevor Beeson, rasistiska stenografer - som riskerar att förlora sig som bona fide journalister, när det är klart De är inte, och som dessutom, och jag är absolut positiv på det här, skulle inte veta vad insidan av en kyrka ser ut som väldigt mindre, vilket kristendomen i själva verket innebär - som seniorpresident. Senior präst som kan jag fråga?

Visst inte den överväldigande majoriteten av medborgare och invånare i Storbritannien i sig, eller ens de som realistiskt övar kristna, går regelbundet i kyrkan men har aldrig hört talas om dig Trevor Beeson.

Så som en praktiserande kristen själv och vem har varit ett hela mitt liv och är därför fullständigt bekant med alla de anglicanska kyrkans heliga ritualer och religiösa praxis, som jag varit en livslång medlem av och har bidragit obehagligt och oerhört till det och oavbrutet över flera år som en huvudsaklig altarserver, kommunikatör från 12 års ålder, koror, godparent och som en fullvärdig söndagsskolelärare bland flera andra roller inom min kyrka, och på samma sätt är han helt och hållet kunnig om den kristna ritualer och övertygelser från andra kristna samhällen uppmanar jag dig Trevor Beeson att uppenbarligen klättra ut ur din palpbart, ludicrous, självbetjäning och uppenbarligen patetisk låda av intensivt rasistiska och egotistiska, vita supremacistvillingar och börja jävla växa väl.

Biskop Michael Curry är en svart man, eftersom jag är helt säker på dig och din rasistiska sort är fullt medveten, men betydligt från ditt sjuka perspektiv Trevor Beeson som sådan fick hela rampljuset att han i ditt vridna antagande om sådana saker inte skulle " t har givits och följaktligen i din rasistiska stupefaction var och är fortfarande något som du helt enkelt inte kan stå.

Så mycket då för ditt jävla kristendomsmärke Trevor Beeson, alla cunting och distinkt disingenuous visa och ingen konkret substans om det är kristen eller moralisk mot det. I märkbar kontrast är biskop Michael Curry väldigt motsatsen, och mest uppriktigt så, för dig Trevor eller vad du någonsin kommer att bli. För att han självklart vet vad kristendomen handlar om och hur den faktiskt gör och borde på ett meningsfullt sätt också påverka livet för dem som väljer att kalla sig kristna, och också väsentligt leva sin kristendom som ett tecken på deras andliga uppvaknande och på samma sätt deras ouppenbart engagemang för den allsmäktige guden och gudomlig deras skapare. Energizing egenskaper som är helt framträdande för vilseledande, vita supremacist cunts som dig själv Trevor Beeson.

Så inte oväntat till de av oss som är fullständigt au fait med vår kristna tro och också det mest effektiva sättet att kommunicera dem, och särskilt så på en religiös funktion som ett äktenskap, vem de individerna var som giftade sig, biskop Michael Curry i sitt utmärkande svarta mode och vid ett bröllop som involverade en svart, afrikansk amerikan, som vanligtvis i en verkligt afroamerikansk stil stimulerade förfarandet som han skulle ha gjort i sin egen kyrka och bland hans vanliga församling. Så ditt asinine uttalande att han spelade till ett världs galleri är lika jätte idiotiskt som du är Trevor Beeson.

Symboliskt, såväl som väsentligt realistiskt i sin adress, prata om de viktigaste frågorna i fråga. Som kärlek, medkänsla och, med största uppmärksamhet på det rasistiska missbruk som Megan Markle rutinmässigt utsattes för efter offentligt erkännande av hennes personliga förhållande till prins Harry och ännu mer efter hennes officiella engagemang till honom, utgår som mänskliga rättigheter. Och inget som det ärligt kan sägas var på plats vid detta bröllop eller någon annan, och särskilt så där de ovan nämnda omständigheterna var väldigt mycket på modet. Men till pompösa, självcentrerade och snooty-nosed cunts som du Trevor Beeson fördjupade som du är i din narcissistiska, privilegierade-aficionado och empire lojalistiska tidsförvrängning inget av detta, även om Jesus Kristus själv var en inbjuden gäst till prinsessbröllopet Harry och Megan Markle, skulle någonsin ha resonated med dig.

Så i vad han sa, och hur han gjorde det, visade biskop Michael Curry säkert en mycket rå nerv med dig Trevor Beeson och dina likasinnade rasistiska låglifter. Och speciellt så när han kraftigt påkallade den sena, stora, karismatiska och ikoniska Civil Rights Leader Dr. Martin Luther King Jr., som avstod från alla slags oroliga larm i dina sjuka sinnen, för i dina uppenbara vridna uppfattningar hade denna uppity Black American Nigger uppenbarligen borta för långt. Så han var tvungen att vara på.

Men fråga dig själv Trevor Beeson, förutom det här tillfälle när var sista gången britterna eller andra västerländska medier närmade sig dig, begär din antagna relevanta synvinkel och har du en kaustisk analys på en annan medlem av den kristna prästerskapet? Och för övrigt tillhör den episkopiska kyrkan i Amerika, som biskop Michael Curry helt säkert tillhör, en gren av den bredare anglikanska tron ​​som inkorporerar Englands kyrka - så varför tror du att de brittiska medierna närmade dig och, för argumentets skull, inte ärkebiskopen av York för den delen - var kommer jag från Trevor? - I relation till biskop Michael Currys adress, som är betydande för bröllopet till Harry och Meghan? Och varför var du så villig att tvinga?

Detta är 21st Century Britain, trots att man kallar sig ett kristen land, den överväldigande majoriteten av sina medborgare och invånare går inte till kyrkan och mycket liknar dina stenografiska vänner Trevor skulle inte kunna hålla någon form av konsekvent konversation på principerna av den kristna tron ​​eller någon annan religiös övertygelse för den delen. Men hej presto, de flesta av dem hävdar fortfarande ganska absurd att de är kristna. Och det är detsamma med dig Trevor Beeson, eftersom du inte är mer en kristen än den avskyvärda pedofilen och den flickvänliga könsförbrytaren Jimmy Savile någonsin var en man av integritet, moralisk rättvisa eller hedervärd dygd. Och mest passande i en tid med skenande falska nyheter, är du Trevor Beeson en FAKE-präst, och jag skulle till och med gå vidare och unapologetiskt beskriva dig som en människoskyddare. Och det är på grund av att du Trevor gillar att kyrkorna i Storbritanniens kyrkor är övervägande tomma från söndag till nästa.

Englands kyrka är en etablerad institution och för absolut föraktiga fostrar som du Trevor Beeson med din djupt ingreppade egotistiska och klassförstörda tillvägagångssätt till livet, i kombination med din ofrivilligt endemiska och medvetet omhändertagna ondskanlig rasism i det är inget mer för dig än ett bekvämt boende. Lägg nu allt detta i ditt bedrägliga rör och glatt det roligt Trevor Beeson.

Och i slutändan Trevor Beeson, du skulle också, efter din grymma och vituperativa attack på biskop Michael Curry, vilja avslöja för världen vad är din medborgars genomsnittliga storlek på vardagar och mer speciellt så på söndagar.

No comments:

Post a Comment