Translate

Thursday, 26 April 2018

Berätta för dessa zionistiska falska semiter att knulla, Jeremy Corbyn. Var är deras bekräftande semitiska DNA bevis?


Av Stanley Collymore

Det är en sanning som bör erkännas universellt, men det är tyvärr inte att du inte rationellt kan vara något eller någon som du uppenbarligen inte är - om du självklart inte är en Kharzarian, Ashkenazi, Nazi-Zionist och konsekvent namn- förändring och rebranding av sig själv Yid.

Dessa Yids är tråkigt de människor som konsekvent, uppmuntrande och nådeslöst stöder Yidlands barbariska och årtionden långa övergripande etniska rensning och ondska folkmord av palestinierna i kombination med sin stöldstöld och förödande uppslupp av sitt inhemska hemland. Vem är dessutom lika entusiastiskt stödjande för det mycket flagranta skapandet och det brutala genomförandet av ett koncentrationsläger i Gaza i Gaza, vilket skulle göra nazistens andra världskrigs Warschau Ghetto ser i kontrast som ett semesterläger och där dementiskt brottsligt och helt psykopatiska Yidlands snipers kan med statlig immunitet och samhällsuppbackning slakta unga palestinska barn utan dröjsmål, spela upp sig själv och skratta skrattande som de gör det och komma undan med sina förödande och mordiska handlingar, och vet fullt ut att deras monströsa aktiviteter av kallblodiga och förebyggande mord kommer inte att kritiseras än mindre straffas av Yidlands myndigheter eller för det saken sysselsättningssamhället. Eller för den delen de utanför Yidland som stöder denna interloping och kolonialistiska enhet som bröts av britterna i Mellanöstern och på mest cyniskt sätt betraktar sig som en civiliserad stat.

Och i samma sjuka zionistiska tankesätt kan en Yidland MP öppet och medveten om att han inte skulle bli kritiserad av sin zionistiska Yid, hans medparlamentariska ledamöter i Knesset, någon Yidland-myndighet eller den enhetens så kallade media, beklagar faktum att en ung palestinsk tjej och en civil med det från den ockuperade Västbanken, som impulsivt slog en välbeväpnad Yidlandsoldat i ansiktet efter en ungdomskusin av henne, var allvarligt skadad och förlamad av en skottlossning av denna hjärtlösa och kraftigt beväpnade brutal men ändå försökt av en Yidland domstols kamp, ​​trots att hon var civil och fängslade efter hennes falska rättegång - denna Yidland MP kunde ändå göra sin ilska och otrevlig besvikelse genom att hävda att i stället för denna unga kvinnliga fängslade hon också borde ha skjutits och dödats.

En generell attitydkänsla som hålls av den själv-samma brittiska zionistiska kritikerna av Jeremy Corbyn och hans Labour Party, men som alla uppmuntrar och aktivt hjälper arv Yid unga män och kvinnor att gå till Yidland, gå med i de väpnade styrkorna och gör det med ett specifikt syfte i mitten - till evilly och sadistiskt myrda så många palestinier som möjligt, oavsett deras åldrar, och därmed hjälpa Yidland i dess etniska rensning av dem. Samtidigt som den oärliga vetenbarheten i sin sjuka berättelse förnekar vem som helst är brittisk och av äkta globalt södra förfäder, som när Storbritannien tillsammans med sin nordatlantiska terrorist (NATO) förbinder sig att dra olagliga krig och utföra brutala regimförändringar inom sina förfädernas hemland och de svarar naturligt och förståligt försvara sig för att försvara nära släktingar och deras egna folks länder, befria sig i de mest kompromisslösa termerna av dessa samma brittiska Yids och fördömt fördömt som "terrorister". Helt seriöst bör denna zionistiska Yid-scum realistiskt ta en nära och hård titt på sig själva i den närmaste och mest tillgängliga spegeln de kan hitta.

Men det är bara en liten del av den fullständiga bilden med dessa människor. För dessa Yids - brittiska eller oavsett nationalitet lyckas de att vakna för sig själva - är utan tvivel några av de mest inrättade och djupt inblandade rasisterna på Planet Earth. Och för att bara nämna tre av dem med hög brittisk profil som lätt kommer att komma ihåg - det finns Alan Sugar, Boris Kamal, nuvarande Storbritanniens utrikesminister och Anne Marie Morris, de senare två som också sitter i Tory-parlamentarikerna. Svarta är huvudsakligen deras mål, även om de också är främlingsfientliga om muslimer också. Men för att kritisera dem för deras bigoted inställning på de flesta saker motverkas sedan, även om att intelligenta människor oövervinnligt så, av zionistiska Yids bellicose sjuka påståenden - skulle du tro det? - rasism och mest specifikt deras favoritrusning av "antisemitism". Kort sagt, de har känslor men de som de otänkbart disparage och demoniserar tydligen i sina sjuka sinnen gör det inte.

Och desto mer löjligt är dessa påståenden av deras. För de är bedrägliga "Semites" som i över 73 år sedan andra världskrigets slut har varit iakttagande med denna skrämmande och falska påstående att de oärligt och uteslutande mjölker Europas förintelse för varje öre som de kan få tag på. Men i stället för att använda dessa pengar, som går in i miljarder dollar - och Tyskland har till och med nyligen ökat den här siffran - öronmärkt för att hjälpa äkta och naturligtvis under de närmaste åren ett minskande antal autentiska överlevare som för många årtionden - som i många årtionden nu och alltid eftersom dessa kompensationer godkändes och först betalades ut har klagat sig utan framgång eller till och med någon bekräftelse på deras situation att de medvetet har ignorerats av dessa nazistiska zionister som lider dessa miljarder amerikanska dollar medan de blodklart lämnar folket för vilka detta Pengar, under de senaste 73 åren, har uteslutits av Tyskland med avsikt att leva i fattigdom och fattiga omständigheter. Och mest ironiskt nog huvudsakligen så i Yidland, Rogue State USA, Storbritannien och Frankrike. Fyra avskyvärda politiska enheter där de här nazistiska zionisterna är störst med sin falska "antisemitiska" claptrap samtidigt som de ständigt kräver mer pengar från en förintelse över 73 år och att ingen av dem drabbades av.

Under tiden var en idiotisk och självstödande tysk politisk elit och till den brutna nackdelen med den överväldigande majoriteten av det tyska folket som ingenting hade att göra med andra världskriget och för den igenkännliga anledningen att de inte föddes då är de tvungna tvungna som gjordes för att förfalska alla dessa pengar för att låtsas som européer "judar" som är i kraft Kharzarian, descendazi descended zionistiska jider som är lika mycket utövare av judendom som de flesta brittiska vita som aldrig går in i en kyrka från en söndag till nästa under hela livet, men hävdar fortfarande att det finns kristna som försvarar deras brittiska kristna arv och värderingar. En fullständig bespottning på båda sidor, om du frågar mig.

Det finns en kanadensisk och Rogue State USA catchphrase som går tillbaka till 1984 och som några av er utan praktiska eller korta minnen kommer att komma ihåg. I huvudsak frågade den den aktuella frågan: Var är nötköttet? Och om du fortfarande inte vet vad konnotationerna i denna avtalsfras är så föreslår jag att du undersöker den online. Men i grund och botten frågar den den verkliga frågan, var är beviset på vad du säger och det är därför jag använder det är att inte bara Rogue State USA utan även Kanada båda har för närvarande regimer som har någon riktigt övertygande beteckning av det ordet är irrefutably, i min personliga analys eller i någon annan objektiv person, tydligt sionistisk karaktär. Så desto mer motivering att de och deras likemindade och otänkta sionistiska medresenärer tar upp frågan om så kallad och i kollektivt perspektiv, illvillig antisemitism.

Och jag ska säga det helt och hållet. Hur kan någon med en jämn fungerande hjärna i huvudet på något sätt identifiera sig med en hel del insekterna som bedrägerligt hylar sina tydliga "antisemitiska" påståenden, när ingen av dem är autentiska semiter, utan istället är Kharzarian Ashkenazi descend och kronisk zionist Yid imposters med absolut inga trovärdiga länkar till och med judendomen, en religion som de på samma sätt misslyckats för sina obsessiva ekonomiska ändamål - särskilt deras pågående bluff i den europeiska förintelsen - tillsammans med deras karakteristiskt barbariskt onda och mångfacetterade syften?

Så jag ställer denna fråga till er alla där ute. Om en kvinna som blir gravid och då hävdar att en viss man är hennes barns pappa, tror han inte på henne eller att det här är fallet men gentleman säger, okej, jag är ganska glad att ha ett DNA-test gjort på både mig själv och din bebis för att fastställa sanning i saken en gång för alla. Men i stället för att kvinnan tacksamt tar upp detta erbjudna tillfälle att klargöra frågan, säger hon i stället resolut att hon inte kommer att ha några DNA-test gjorda på sin bebis. Och fortsätter vidare med hennes påstående att mannen som hon säger är hennes barns far verkligen är sin pappa och därför borde han göras för att betala underhåll till henne för det, vad skulle din ärliga reaktion vara på den otroliga situationen som denna kvinna har skapat? Och dessutom om mannen anklagades var din son eller låt oss säga din bror? Och även när du tar itu med henne om den här frågan och hennes ganska tvivelaktiga oförmåga att inte ha ett DNA-test gjort på sitt barn, medan du bara säger att du måste lita på hennes ord att hon säger sanningen. Jag vet helt väl vad ditt eget svar skulle vara, om du inte är en total idiot som är.

Ändå är världen i stort tänkt att ta dessa falska semitiska sökandesord som evangeliets sanning och varje försök som jag gör för att kräva att de ger DNA-bevis för vem de säger att de är avskräckta. Men alla genuina frågor ställs till dem samt betänkligheter att de inte är semiter, som de inte är, möts med mer "antisemitiska" lögnigheter från deras sida. Så offentligt igen säger jag till dem alla: "Var är DNA-nötkött i förhållande till dina idiotiska och lögniga påståenden om att vara SEMITER? När du uppenbarligen vet att du inte är och inte ens utövare av judendom. Och enligt min åsikt skulle det vara mest fel för Jeremy Corby eller någon annan politiker eller människa av integritet att fortsätta med att tolerera detta skit från dessa sjuka, graspingly avaricious, money-grabbing och de exklusiva mottagarna av deras mycket lukrativa faktiska och pågående europeiska förintelse lurendrejeri.

No comments:

Post a Comment